Reviews

Massages

Valk Solutions

Montfoort | januari 2016


Elke keer kijken we weer uit naar het tweewekelijks bezoek van Denise, onze massage agenda is dan ook snel gevuld. Denise geeft door haar persoonlijke benadering nog net dat extra wat de massage helemaal afmaakt. Het klinkt als een luxe, maar ik ben er van overtuigd dat dit het ziekteverzuim positief beïnvloedt en het werkplezier vergroot.

Frans

Boswachter | Kamerik | Februari 2020


Fijne en ontspannende massage die mijn zere rug en schouders los maakt en ontspanning geeft in het hoofd en lichaam. Denise is iemand die goed luistert, empathisch is en bewustwording bij brengt

Drielink coaching

Woerden | september 2019


Het is een soort van opkikker voor je lijf waardoor je weer fitter bent. Ik was heerlijk ontspannen en kon mijn volgende afspraak heel goed doen. Absoluut een aanrader.

Bloeiing

Kamerik | maart 2018


Denise werkt met aandacht en authenticiteit. En dat voel ik!

Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid

Utrecht | januari 2017


Heerlijk, ze mag wel elke week of maand komen.

Secrans

Harmelen | januari 2016


Het was zeker ontspannend maar niet versuffend, juist verkwikkend. Het is heel erg prettig, een rustmoment. Daarna gewoon de hele dag aan de gang gegaan.

Inzichtsessies

Anoniem

Woerden | Januari 2020


Ik ken Denise als een warme, rustige en intuïtieve vrouw, die je eigen bewustzijn wil aanraken en activeren zodat je jezelf weer verbind met wat in je leeft. Ik ben haar dankbaar voor haar oprechte liefde te willen helpen door er gewoon te zijn, dat is de essentie van haar kracht wat mij geholpen heeft in een zeer moeilijke tijd. Ze gaf mij waarde waar ik het kwijt was omdat ze mij simpelweg zag.

Anoniem

Woerden | December 2019


Het is precies zoals je het zegt, ik sta ook wat vrijer in mijn relatie naar de buurman. Ik stoor me er minder aan. Ik vind het dan wel weer wat angstig dit zo uit te spreken, want dan denk ik, o jee, misschien is het morgen weer anders en dan heb ik voor mijn beurt gesproken. Maar voorlopig, hoe dan ook, heb ik er toch profijt van. Ik vond de sessie ook wel intensief, heb daar letterlijk toch ook wel zitten zweten en dat is niks voor mij, dus dat zegt ook wel wat. Ik vind de term innerlijke bevrijding ook wel goed dekkend, maar ik snap wel dat dit misschien voor nieuwe klanten erg zweverig klinkt, maar toch dekt het goed de lading voor mij.

Floor

Zelfstandig ondernemer | Den-Haag | Mei 2020


In de sessie bij Denise heb ik een groot stuk los kunnen laten waar ik al mijn hele leven mee worstel. En nu is het klaar. En op het einde van de sessie kreeg ik een inzicht dat mijn leven heeft verrijkt. Ik heb meer rust en energie over voor andere dingen! Denise is een hele fijne rustige persoon. Je voelt je meteen bij haar op je gemak en ze begeleidt je op een hele rustige manier door het proces heen. Het nieuwe inzicht heeft me ook handvatten gegeven voor een ander stuk dat losgelaten mag worden.

Frans

Boswachter | Kamerik | Februari 2020


Fijne en ontspannende massage die mijn zere rug en schouders los maakt en ontspanning geeft in het hoofd en lichaam. Denise is iemand die goed luistert, empathisch is en bewustwording bij brengt

Anne-Marie

Systeem analist | Kamerik | April 2020


Ik heb veel gehad aan het inzicht gesprek met Denise en ik vond het ook heel interessant. Dankzij het proces dat Denise je aanreikt ontdek je hoeveel gevoelslagen er kunnen zijn rondom een persoonlijk thema. Daar was ik mij niet zo van bewust. Door mijn ervaring tijdens het gesprek denk ik dat sommige lagen pas zichtbaar worden als andere al opzij geschoven zijn. Bijvoorbeeld nadat ik mijn boosheid had gevoeld en die was opgelost door hem te ervaren werd ik me er bewust van dat ik ook verdriet voelde. En daarna was er weer een gevoelslaag die aan de oppervlakte kwam. Zo werkten we door alle lagen heen en daarna voelde het alsof er helderheid was ontstaan rondom mijn thema.

Denise is een hele fijne begeleidster. Ze is rustig, onderzoekend en geduldig. Je voelt je prettig en veilig bij haar. Tijdens het inzicht gesprek had ik echt het gevoel dat we een goede samenwerking hadden. Ik als expert van mijn eigen ervaringen en gevoelens en zij als expert van het gespreksproces. Het inzicht gesprek was een mooie ervaring en ik kan me zeker voorstellen dat ik weer bij Denise aanklop als ik een ander persoonlijk thema wil onderzoeken.

Cees

Projectmanager | Dordrecht | December 2019


Denise stelde me binnen de kortste keren op mijn gemak en zorgde soepeltjes voor een veilige omgeving. Dat bleek wel, want ongemerkt snel slaagde ik erin om bij mijn gevoelens te komen, die we in de sessies zouden onderzoeken. Wat voor mij erg belangrijk was, was dat ze benadrukte dat ik dit traject echt voor mezelf deed, voor niemand anders; puur voor mezelf, om innerlijke vrede te ervaren ten aanzien van het vraagstuk dat we gingen onderzoeken. En voor mij, nog steeds een beetje, eigenlijk onvoorstelbaar welke innerlijke vrede die twee gesprekken me inderdaad hebben gebracht.

Helena

Marketing strateeg | Bilthoven | januari 2020


De inzichtsessie met Denise was erg interessant. Zij wist mij op een plezierige manier te begeleiden in het vinden waarmee ik het beste het eerste aan de slag kan gaan. Ze heeft mij geholpen om mijn grote vraag terug te brengen naar de basis. Ik hoorde mezelf dingen zeggen die ik wel wist, maar waarvan ik me nog niet zo bewust was. Belangrijk voor mij was de rust van Denise, ze is een erg prettige persoon bij wie je je op je gemak kunt voelen.

Afspraak maken