Klantervaringen

Femke

Systeem analist | Vleuten | maart 2021


inzichtmassage
Ik ging op aanraden van een vriendin op zoek naar een shiatsu masseur. Ik zag dat Denise ook aan inzicht deed en dat sprak me wel aan. Voor mijn whiplash ben ik naar de fysiotherapeut geweest en die masseerde alleen. Ik had de afgelopen periode veel stress en last van spanning in mijn nek en schouders. Denise hielp me om te voelen, een soort van contact maken met de spanning waar Denise druk gaf met haar handen. Ik voelde me snel heel rustig. Zoiets dat alles even goed was. Ik merkte dat ik nu eindelijk weer eens contact had met mezelf. Ook werd het duidelijk voor me dat ik veel te veel dingen vast houdt die me dwars zitten. Ik zag in dat ik liever mag zijn voor mezelf - dat raakt me nog steeds - en meer mag opkomen voor mezelf. Ik voelde me na afloop heel ontspannen. Ook het kloppen op mijn rug op het eind van de massage deed me heel goed. Ik vond het echt heel prettig en kon de dagen erna ook veel beter bij mijn gevoel blijven. En toeval of niet, heb ik een paar dagen na de massage mijn boosheid geuit naar een collega. Normaal hou ik me altijd in. Het heeft me goed gedaan en ik kom zeker nog een keer terug. 

Linda

Sr manager Diensten en New Business | Woerden | juli 2021


stoel- en voetreflexmassage
Ik heb de massage als erg prettig ervaren. Erg prettig om de inzichten te krijgen die je met me deelde tijdens de rugmassage en de voetreflexmassage heb ik nog nooit eerder zo goed ervaren. Dus dank daarvoor! Na de behandeling voelde ik me veel beter in mijn lijf zitten. En dat had ik echt nodig. Dus erg fijn. Verder had ik wel veel dorst gedurende de rest van de dag. Voelde als een soort opschoning. Het heeft me erg goed gedaan en ik kom graag nog een keer bij je langs.

Marion

Woerden | mei 2021


voetreflexmassage
Door te zoeken op internet heb ik Denise ‘gevonden’. Ik was op zoek naar een dame die voetreflexmassage kon geven. Nu heb ik het een keer uitgeprobeerd bij haar. Ze heeft alle aandacht voor je. Het was een heerlijke massage. Na afloop voelde ik me ‘uitgerust’.  Een stoelmassage wil ik ook nog uitproberen bij haar. Ik ga zeker vaker naar Denise nu ik ervaren heb hoe het is om door haar gemasseerd te worden.

Tamara

Business consultant | Maarssen | april 2021


inzichtmassage
Ik had bij Denise een gewone stoelmassage gedaan en ben daarna teruggegaan voor een inzichtmassage. Ik had veel last van spanning in mijn nek en schouders en hoofdpijn. Ik had recent veel stress door een werkpresentatie die ik moest geven voor een grote groep. De voorbereiding gaf me veel stress en de presentatie ging niet goed, vond ik. Toen ik later mijn presentatie terugzag op video vond ik eigenlijk niet zo verkeerd. Het hield me nog behoorlijk bezig toen ik bij Denise kwam. En dit was zei ze een mooie casus om tijdens de inzichtmassage naar te kijken. Dat alleen al vond ik heel fijn, dat er tijd en aandacht voor was. Ik ging lekker hangen in de massagestoel en Denise begeleidde me om te voelen. Ze nodigde me uit om de spanning die ik voelde er te laten zijn en dat de spanning oké was. Toen ze dat zei lukt het me om de spanning er inderdaad te laten zijn en dat luchtte enorm op. Ik voelde een golf van rust over me. Gevolgd door het stemmetje “dat ik het niet goed doe”. En pats, ik zag ineens zo duidelijk hoe vertrouwd ik met die gedachte was en hoe vaak ik dat stemmetje had. Dat raakte me behoorlijk en maakte me heel verdrietig. Denise hielp me om ook dit verdriet te voelen, er te laten zijn. En ze nam me vervolgens rustig mee met de vraag welke beweging ik mezelf zag maken. Ik zag dat ik veel meer op mezelf mocht vertrouwen. Dat wist ik natuurlijk al wel, maar nu voelde het zo echt, zo waar. De sessie gaf me veel energie. Ook was mijn hoofdpijn minder geworden. En de dagen daarna werd me ook duidelijk dat veranderingen niet in één dag hoeven. Ik vond het heel fijn om op deze manier met zo’n inzichtmassage stil te staan bij mezelf. Het heeft me goed gedaan en veel gebracht. Ik ben er nog niet, maar heb mezelf weer eens goed gevoeld en zie beter dat ik niet hoef mee te gaan in dat stemmetje dat ik het niet goed doe. Ik kan nu makkelijker de switch maken dat ik echt op mezelf mag vertrouwen.

Sjoerd

Projectmanager | Woerden | april 2021


shiatsu stoelmassage
Sinds een paar weken schoot er af en toe een ongemakkelijk gevoel in mijn nek; geen kramp, maar het voelde alsof het die kant op ging als ik er niets mee deed. Enkele keren per dag voelde ik dat, alsof ik in een verkeerde houding zat en "het schoot erin". Eén stoelmassage (alweer zo'n 3 weken geleden) en het kwam sindsdien niet meer terug!

Annelies

Redacteur | Woerden | maart 2021


shiatsu stoelmassage

Na het vele thuiswerken was het heel fijn dat alles wat vast zat even werd losgemaakt. Na de massage kreeg ik op de dag zelf wat last van mijn rug. Ik heb je tip opgevolgd om veel water te drinken, waardoor het in ‘no time’ weg was. De volgende dag had ik nergens last van en was een stuk energieker. Omdat ik zo in mijn hoofd bezig ben, is het fijn om soms even te focussen op je lijf. Ik probeer het wel met wandelen/hardlopen, maar zo’n massage is wel een ander verhaal. Goed dat je in het begin vroeg of er nog dingen zijn waar je rekening mee moet houden. En leuk dat ik een zelf een achtergrond muziekje kon kiezen. Kortom: complimenten, het was heel fijn.

Anoniem

Woerden | januari 2020


inzichtsessie

Ik ken Denise als een warme, rustige en intuïtieve vrouw, die je eigen bewustzijn wil aanraken en activeren zodat je jezelf weer verbind met wat in je leeft. Ik ben haar dankbaar voor haar oprechte liefde te willen helpen door er gewoon te zijn, dat is de essentie van haar kracht wat mij geholpen heeft in een zeer moeilijke tijd. Ze gaf mij waarde waar ik het kwijt was omdat ze mij simpelweg zag.

Marleen

Zelfstandig ondernemer | Bilthoven | juni 2020


shiatsu stoelmassage

Eerste keer stoelmassage. Ik wist niet dat mijn nek zo leeg en licht kon voelen.

Noella

Student | Woerden | juli 2020


shiatsu stoelmassage

Heerlijke stoelmassage gehad! Mijn rug was veel beter daarna.

Marna

Ergotherapeut | Woerden | september 2020


shiatsu stoelmassage

Omdat deze zomer alles anders liep en een vakantie niet door ging heb ik een serie van 4 stoelmassages mijzelf cadeau gedaan bij Denise, verspreid over een aantal maanden. Een schot in de roos, ik ben vier keer 'op vakantie geweest. De shiatsu massage is zeer prettig. Denise is een sympathieke vrouw die rust uitstraalt. De derde keer had ik voor de massage wat last van mijn rug en dat was erna helemaal over. Binnenkort ga ik een voetrelfexmassage bij haar doen. Ik ben heel benieuwd.

Floor

Zelfstandig ondernemer | Den-Haag | Mei 2020


inzichtsessie

In de sessie bij Denise heb ik een groot stuk los kunnen laten waar ik al mijn hele leven mee worstel. En nu is het klaar. En op het einde van de sessie kreeg ik een inzicht dat mijn leven heeft verrijkt. Ik heb meer rust en energie over voor andere dingen! Denise is een hele fijne rustige persoon. Je voelt je meteen bij haar op je gemak en ze begeleidt je op een hele rustige manier door het proces heen. Het nieuwe inzicht heeft me ook handvatten gegeven voor een ander stuk dat losgelaten mag worden.

Monique

Interim manager | Nieuwerkerk aan de IJssel | oktober 2020


shiatsu stoelmassage

De massage door Denise overstijgt het woord massage. Echt super fijn. Ze weet precies de punten in te drukken, die werkelijk ontspanning geven. stevig, maar niet te hard. Fijn is dat ze ook vraagt of de massage niet te stevig is, hoewel ik dat natuurlijk zelf ook aan kan geven. Denise creëert een prettige plek om te zijn, rustig, ontspannen en lekker down to earth. Volgende maand weer!

Cees

Projectmanager | Dordrecht | December 2019


inzichtsessie

Denise stelde me binnen de kortste keren op mijn gemak en zorgde soepeltjes voor een veilige omgeving. Dat bleek wel, want ongemerkt snel slaagde ik erin om bij mijn gevoelens te komen, die we in de sessies zouden onderzoeken. Wat voor mij erg belangrijk was, was dat ze benadrukte dat ik dit traject echt voor mezelf deed, voor niemand anders; puur voor mezelf, om innerlijke vrede te ervaren ten aanzien van het vraagstuk dat we gingen onderzoeken. En voor mij, nog steeds een beetje, eigenlijk onvoorstelbaar welke innerlijke vrede die twee gesprekken me inderdaad hebben gebracht.

Valk Solutions

Montfoort | januari 2006


shiatsu stoelmassage op het werk

Elke keer kijken we weer uit naar het tweewekelijks bezoek van Denise, onze massage agenda is dan ook snel gevuld. Denise geeft door haar persoonlijke benadering nog net dat extra wat de massage helemaal afmaakt. Het klinkt als een luxe, maar ik ben er van overtuigd dat dit het ziekteverzuim positief beïnvloedt en het werkplezier vergroot.

Frans

Boswachter | Kamerik | februari 2020


shiatsu stoelmassage

Fijne en ontspannende massage die mijn zere rug en schouders los maakt en ontspanning geeft in het hoofd en lichaam. Denise is iemand die goed luistert, empathisch is en bewustwording bij brengt.

Anne-Marie

Systeem analist | Kamerik | April 2020


inzichtsessie

Ik heb veel gehad aan het inzicht gesprek met Denise en ik vond het ook heel interessant. Dankzij het proces dat Denise je aanreikt ontdek je hoeveel gevoelslagen er kunnen zijn rondom een persoonlijk thema. Daar was ik mij niet zo van bewust. Door mijn ervaring tijdens het gesprek denk ik dat sommige lagen pas zichtbaar worden als andere al opzij geschoven zijn. Bijvoorbeeld nadat ik mijn boosheid had gevoeld en die was opgelost door hem te ervaren werd ik me er bewust van dat ik ook verdriet voelde. En daarna was er weer een gevoelslaag die aan de oppervlakte kwam. Zo werkten we door alle lagen heen en daarna voelde het alsof er helderheid was ontstaan rondom mijn thema.

Denise is een hele fijne begeleidster. Ze is rustig, onderzoekend en geduldig. Je voelt je prettig en veilig bij haar. Tijdens het inzicht gesprek had ik echt het gevoel dat we een goede samenwerking hadden. Ik als expert van mijn eigen ervaringen en gevoelens en zij als expert van het gespreksproces. Het inzicht gesprek was een mooie ervaring en ik kan me zeker voorstellen dat ik weer bij Denise aanklop als ik een ander persoonlijk thema wil onderzoeken.

Helena

Marketing strateeg | Bilthoven | januari 2020


inzichtsessie

De inzichtsessie met Denise was erg interessant. Zij wist mij op een plezierige manier te begeleiden in het vinden waarmee ik het beste het eerste aan de slag kan gaan. Ze heeft mij geholpen om mijn grote vraag terug te brengen naar de basis. Ik hoorde mezelf dingen zeggen die ik wel wist, maar waarvan ik me nog niet zo bewust was. Belangrijk voor mij was de rust van Denise, ze is een erg prettige persoon bij wie je je op je gemak kunt voelen.

Drielink coaching

Woerden | september 2019


shiatsu stoelmassage

Het is een soort van opkikker voor je lijf waardoor je weer fitter bent. Ik was heerlijk ontspannen en kon mijn volgende afspraak heel goed doen. Absoluut een aanrader.

Bloeiing

Kamerik | maart 2018


shiatsu stoelmassage

Denise werkt met aandacht en authenticiteit. En dat voel ik!

Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid

Utrecht | januari 2017


shiatsu stoelmassage op een evenement

Heerlijk, ze mag wel elke week of maand komen.

Secrans

Harmelen | januari 2016


shiatsu stoelmassage

Het was zeker ontspannend maar niet versuffend, juist verkwikkend. Het is heel erg prettig, een rustmoment. Daarna gewoon de hele dag aan de gang gegaan.

Anoniem

Woerden | december 2019


inzichtsessie

Ik stoor me minder aan mijn buurman. De overlast is er nog wel, maar ik sta er anders in, heb er minder last van, of zoals jij het zeg "ik sta er vrijer in". Ik vind het dan wel weer wat angstig dit zo uit te spreken, want dan denk ik, o jee, misschien is het morgen weer anders en dan heb ik voor mijn beurt gesproken. Maar voorlopig, hoe dan ook, heb ik er toch profijt van. Ik vond de sessie ook wel intensief, heb daar letterlijk toch ook wel zitten zweten en dat is niks voor mij, dus dat zegt ook wel wat. Ik vind de term innerlijke bevrijding ook wel goed dekkend, maar ik snap wel dat dit misschien voor nieuwe klanten erg zweverig klinkt, maar toch dekt het goed de lading voor mij.

Emma

UMC Utrecht | Utrecht | april 2019


shiatsu stoelmassage op een evenement

Nogmaals ontzettend bedankt voor de massages op zondag! Het is goed bevallen bij iedereen.

Micha

ABN AMRO | Haarlem | juni 2018


shiatsu stoelmassage op een evenement

Ik heb inderdaad weer enthousiaste reacties gehad.

Afspraak maken