Over Denise

Wie ben ik?

Mijn verhaal begint in 2001. Ik zit op zwangerschapsyoga en de docente, een aardse vrouw, vertelt naast de yogalessen over de werking en wetten van de natuur. Wow, dat was interessant en dat klopte! En het was zo anders dan het logische denken waar ik zo vertrouwd mee was. Dit was denken vanuit het hart en de innerlijke wijsheid, vanuit de kracht van het lichaam. Hier wilde ik meer van weten!

Uit interesse ben ik toen het eerste jaar Chinese Geneeskunde gaan volgen en een opleiding voetreflexmassage. Ook de jaren daarna bleef ik me ontwikkelen in Chinese geneeswijze, psychosomatiek, mindfulness, shiatsu stoelmassage en massage bij kanker. In 2020 heb ik een 3- jarige opleiding afgerond voor het begeleiden van inzichtsessies.

Ik pas mijn kennis en inzicht voor mijzelf in het dagelijks leven toe. En ik heb het ook mijn werk gemaakt. Het mooie van mijn werk is, dat ik na het helpen van klanten met een massage of sessie, ook zelf steeds weer meer ontspannen en geïnspireerd ben.

Vertrouwen begint met kennismaken

Je door iemand laten masseren of begeleiden doe je bij iemand die je vertrouwt en waar het bij klikt. Als je mij nog niet persoonlijk kent, neem dan eens contact op. Ik neem hiervoor graag de tijd, zodat je een goed beeld kan vormen van de verschillende mogelijkheden voor massages en inzichtsessies die ik je kan bieden.

Mijn visie op gezondheid

De invloed van ons denken en emoties speelt vrijwel altijd een rol op het lichaam en hoe we ons voelen. De ene keer een kleine rol, een andere keer juist groot. Als je deze invloeden met liefdevolle nieuwsgierigheid onderzoekt, levert dat een enorm positieve bijdrage aan je gezondheid en je afweerkracht. Het is de start naar het je vrij en geïnspireerd voelen.

Afspraak maken
Afspraak maken