Stoelmassage op locatie

Stoelmassage op werkplek of evenement

Een stoelmassage ontvangen op het werk of op een evenement wordt als een geschenk ervaren. Het is een mooie troef voor het verstevigen van je relatie met jouw werknemers of deelnemers aan jouw evenement.

Een stoelmassage is een verkwikkende, échte pauze. Spanning sluipt makkelijk in je lichaam, met als gevolg pijntjes in nek, rug of schouders. Een stoelmassage is een verkwikkende pauze om bij te tanken en te ontspannen. Daarna ga je weer met frisse energie aan het werk, kan je drukte en stress beter aan en sta je weer open voor het ontvangen en delen van nieuwe informatie.

Eenmalig is de stoelmassage een verrassende oppepper tijdens een evenement zoals hackathon, beurs, klantendag, vrijwilligersavond enzovoort.

Periodiek inzetten van een stoelmassage op de werkplek levert energieke medewerkers, betere prestaties, minder stress, lager verzuim en aantrekkelijk werkgeverschap.

Tijdelijkstoelmassage inzetten op de werkplek, bijvoorbeeld in een hectische periode of tijdens een reorganisatie, levert extra inzet en waardering van je medewerkers. Als er een tandje bij gezet moet worden en er meer verwacht wordt van iedereen, dan zorgt een kwartiertje massage voor echte ontspanning en het opladen van de batterij. En dat zie je terug in de resultaten.

Raaakt maakt onderdeel uit van een professioneel netwerk van masseurs, waardoor we ook masseren op grotere evenementen als hackathons en beurzen.

Heb je een specifieke vraag? Wil je geheel vrijblijvend sparren over ideeën of mogelijkheden voor jouw event of bedrijf? Ik kijk er naar uit om je te spreken en mee te denken.

Eenmalig is de stoelmassage een verrassende oppepper tijdens een evenement zoals hackathon, beurs, klantendag, vrijwilligersavond etcetera.

Periodiek een stoelmassage levert energieke medewerkers, betere prestaties, minder stress, lager verzuim en aantrekkelijk werkgeverschap.

Tijdelijk stoelmassage aanbieden is ook een uitstekende optie. Bijvoorbeeld in een hectische periode als een tandje extra bijgezet moet worden. Een kwartiertje echt ontspannen en de batterij opladen zorgt dat resultaten behaald worden, met behoud van energie.

Heb je een specifieke vraag? Wil je geheel vrijblijvend sparren over ideeën of mogelijkheden voor jouw event of bedrijf? Ik kijk er naar uit om je te spreken en mee te denken.

Raaakt maakt onderdeel uit van een professioneel netwerk van masseurs, waardoor we ook masseren op grotere evenementen als hackathons en beurzen.

Wist je dat?

Stoelmassages als arbovoorziening volledig als bedrijfskosten kunnen worden opgevoerd!

Stoelmassages behoren als arbovoorziening tot de ‘nihil’ waarderingen. Dit betekent dat stoelmassages onbeperkt kunnen worden vergoed, zonder dat dit ten koste gaat van de 1,2% ruimte in de werkkostenregeling. De voorwaarden waaraan u volgens de belastingdienst moet voldoen zijn:

  • U hebt als werkgever een RI&E en plan van aanpak of een arboplan.
  • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
  • De massage vindt tijdens werktijd op de werkplek plaats.
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

De massage-factuur registreer je als eindheffingsloon waardoor het onder de nihilwaarderingen valt. Als je niet voldoet aan deze voorwaarden kunnen stoelmassages nog steeds onbelast worden verstrekt, maar gaan ze ten koste van de 1,2% ruimte in de werkkostenregeling. Zie voor meer informatie de de site van de belastingdienst (wkr).

Afspraak maken
Stuur WhatsApp
Heb je een vraag? Stuur me een WhatsApp
Heb je een vraag? Stuur me een bericht. Ik antwoord zo snel mogelijk.