Kom in contact met jezelf

Voelen? Je hebt er eigenlijk niet zoveel mee. Je vindt het lastig om er over te praten. Misschien werd er thuis nooit over gesproken. Je gaat vaak maar door en vindt moeilijk de rust in jezelf. Je vermijdt liever het contact met jezelf. Je hebt altijd wel - veel - spanning in je lichaam, nek, schouders of rug.

Is dit herkenbaar voor je? Kom jij er ook achter dat je nooit echt goed hebt stilgestaan bij voelen en luisteren naar je lichaam? En zou je meer in contact willen komen met jezelf en ervaren wat voelen kan opleveren? Dan is dit 1-op-1 traject iets voor jou.

Samen de tijd nemen te luisteren naar wat je voelt

Ik, Denise, geloof dat je als mens een gevoelig wezen bent. Als je je teveel door je hoofd laat leiden doe je vaker dingen die je veel energie kosten. De flow gaat uit je ritme, je bent sneller moe, je krijgt minder zin, zelfs in leuke dingen. Lichamelijk uit zich dit in stijfheid of pijntjes in je lichaam, hoofdpijn of vermoeidheid. Als je meer gaat luisteren naar je gevoel, zul je vaker doen wat je écht wilt.

Een emotie waar je geen aandacht aan besteed hoopt zich op in je lichaam

Voelen hebben we vaak afgeleerd. Ook ik heb moeten leren luisteren naar mijn gevoel. Dat vond ik in het begin best lastig. Ik ben het toch aangegaan en het heeft me veel gebracht. Mijn structureel gevoelige nek werd ontspannen, ik ging vaker nee zeggen en meer doen wat ik echt graag wilde doen.

In dit traject help ik je te gaan luisteren naar je gevoel en de signalen van je lichaam. Je gaat stil staan bij hoe je bepaalde situaties ervaart. Alleen maar opmerken, toestaan en woorden eraan geven. Je gaat bijvoorbeeld opmerken dat een plek in je nek scherp aanvoelt en een andere plek beurs. Of je merkt bijvoorbeeld op dat je nog geïrriteerd bent door een opmerking van een collega eerder op de dag. Ik help je de irritatie er te laten zijn.

Een emotie die er is en die je geen aandacht geeft hoopt op in je lichaam, in de vorm van spanning, stijfheid, gevoeligheid, pijn etcetera. Als je de emotie er wel laat zijn, gaat de vastgezette energie in je lichaam weer stromen en verminderen pijntjes of ongemakken en krijg je meer energie.

Voel je goed door te voelen

Een massage is een hele fijne manier om te leren voelen. Het aanraken van je lichaam brengt je moeiteloos in contact met jezelf en je lichaam. Je gaat niet hard aan het werk. Drie massages van 75 minuten laten je aanwezig zijn bij jezelf en je lichaam. Tussendoor hebben we twee telefonische contactmomenten waarin we kijken hoe het gaat in de praktijk.

Elke fysieke afspraak heb je de keuze uit verschillende massages: een massage op een speciale relax stoel, een rugmassage met olie, een voetreflexmassage of een combinatie.

Veel van mijn klanten in een burn-out situatie, combineren een traject bij een coach of psycholoog met dit voeltraject. De combinatie is optimaal voor een snel herstel.

Ik zat in een burn-out en had een stressvolle thuissituatie. Toen ik bij je kwam voelde ik me brak, kwetsbaar, boos en verdrietig. Ik had al een personal coach voor de mindset en wilde bij jou in contact komen met mijn lijf en emoties. Ik zat heel erg in mijn hoofd en had veel spierpijn in mijn schouders en nek. Het was fijn om zo tot mezelf te komen. In het begin dacht ik wel, dit is heel zweverig, maar ik merkte na afloop enorm verschil. Dit doet echt wat. Van de spierpijn en uitstralingspijn had ik amper meer last.
Denise hielp me om te voelen, een soort van contact maken met de spanning waar Denise druk gaf met haar handen. Ik merkte dat ik nu eindelijk weer eens contact had met mezelf.
Mijn coach adviseerde me om naar een gespecialiseerde massagesalon te gaan. Ik zat al een aantal weken thuis met een burn out. Mijn nek en schouders zaten vast. Denise nam me mee in het voelen. Dat geeft veel rust, want ik merkte dat ik heel snel in mijn hoofd zat om alles te begrijpen. Het lukt me thuis nu ook beter om aan mijn moeheid toe te geven.
Na een voel traject…

Ervaar je rust
De massages zorgen voor ontspanning in je lichaam. Even een moment helemaal niks moeten. Je loopt na elke massage ontspannen de deur uit.

Gevoel van welzijn
Je weet hoe eenvoudig het is om te luisteren naar je gevoel. Je loopt er niet meer voor weg en blijft in je dagelijkse leven dichter bij jezelf. Dit zorgt voor een gevoel van welzijn.

Weet je woorden te geven aan wat je voelt
Na de massages is je ‘voel-vocabulair’ vergroot. Je kan je gevoel benoemen en kunt makkelijker je gevoel uiten.

Praktische informatie

Op je eerste bezoek neem ik de tijd om je te leren kennen, zodat het traject wordt afgestemd op wat je nodig hebt. Je krijgt je eerste massage en we plannen de twee resterende massages en de telefonische contactmomenten in.

De doorlooptijd van het traject is ongeveer 1,5 à 2 maanden.

Investering

€370,- (incl. BTW) Partiulier
€370,- (excl. BTW) Zelfstandigen: ZZP'ers, Eenmanszaak
€500,- (excl. BTW) Zakelijk: Organisatie, Bedrijf

'Ga je het contact aan met jezelf?


Ben je er uit en ga je dit contact met jezelf aan? Plan dan online je eerste afspraak in op jouw gewenst tijdstip. Liever eerst even overleggen of het geschikt voor je is? Dat kan natuurlijk ook! Vul het contactformulier in of stuur een mail of bel naar 06-144 358 46

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil met inzichtmassage?

In dit traject ligt het accent op leren voelen en aanwezig zijn bij jezelf en je lichaam. Bij inzichtmassage ligt het accent op zicht krijgen op overtuigingen en patronen die jou niet dienen waarmee je je klachten structureel helpt te herstellen.

Worden de massages vergoed door de zorgverzekering?

Dit traject wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Voor zelfstandigen is het vaak op te voeren als kosten voor zelfontwikkeling of studiekosten. Werkgevers hebben vaak een voorziening voor zelfontwikkeling, studiekosten, preventieve/herstelzorg.

Hoe werkt de betaling?

Voor de betaling stuur ik je een factuur en een link voor een ideal betaling.

Kan ik makkelijk parkeren?

Je kunt gratis voor de deur parkeren.