Inzichtsessies

Eén-op-één inzichtsessie

Helpt je bij een lichamelijke of emotionele klacht, de betekenis te zien zodat je verder kunt.

Houdt iets je meer bezig dan je lief is? Wil je meer tijd voor jezelf? Wil je je beter voelen in je werk? Heb je weinig energie? Doe je niet wat je eigenlijk zou willen doen? Belemmert dit je in jouw functioneren? Gaat het zelfs in je schouders of rug zitten of in een andere lichamelijke klacht of ziekte? Onderzoek dan eens de diepere oorzaak, om er écht verder mee te komen. Een inzichtsessie doet precies dat, aan de hand van een eenvoudige en krachtige methode.

De investering is 75 euro (inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor bedrijven). Gemiddeld heb je 3 tot 5 sessies nodig.

Heb je een specifieke vraag? Wil je vrijblijvend sparren of inzichtsessies jou kunnen helpen? Neem dan nu contact op. Ik neem graag de tijd voor je om al jouw vragen te beantwoorden en je een goed beeld te geven van een inzichtsessie en of je dit wilt doen.


Eén-op-één sessie

Helpt je, bij een lichamelijke of emotionele klacht, de betekenis te zien zodat je verder kunt.

Houdt iets je meer bezig dan je lief is? Meer tijd willen voor jezelf? Meer klanten voor je bedrijf? Weinig energie hebben? Niet doen wat je eigenlijk zou willen doen? Belemmert dit je functioneren? Gaat het zelfs in je schouders of rug zitten of in een andere lichamelijke klacht of ziekte? Onderzoek dan eens de diepere oorzaak, om er écht verder mee te komen. Een inzichtsessie doet precies dat, aan de hand van een eenvoudige en krachtige methode.


Inzichtsessie in een kleine groep

Heb je behoefte om periodiek bewust stil te staan bij wat er speelt in je leven? Dit op een dieper niveau te onderzoeken, uit nieuwsgierigheid? Om steeds meer te doen en bereiken wat je graag zou willen?

Doe dan mee met de inzichtbijeenkomsten van Raaakt.

150,-

4 bijeenkomsten van 1,5 uur

Afspraak maken
Stuur WhatsApp
Heb je een vraag? Stuur me een WhatsApp
Heb je een vraag? Stuur me een bericht. Ik antwoord zo snel mogelijk.